home, agenda, siteupdates, concerten etc. Bekijk de CV van Marieke Stoel Composities voor koor, orgel en/of cantorij Bekijk, beluister en bestel cd's van Marieke Stoel Piano- en orgellessen

 

Lessen

Marieke Stoel heeft een middelgrote lespraktijk voor piano- en orgelonderwijs aan zowel beginners als (zeer ver) gevorderden van alle leeftijden.

De lesmethode wordt per leerling bepaald. Gevorderden geven uiteraard zelf aan waar hun voorkeur qua repertoire naar uit gaat.

Er wordt rekening gehouden met de doelstelling van de leerling: de één wil gewoon, als hobby, lekker spelen, de ander streeft ambitieus een steeds hoger niveau na.

Een proefles behoort tot de mogelijkheden.

Locatie

De pianolessen worden bij Marieke thuis gegeven. De Eikstraat ligt in de Haagse Bomenbuurt, vlak bij het Valkenbosplein en is per openbaar vervoer goed bereikbaar. De orgellessen vinden plaats in de Houtrustkerk, Beeklaan 535. Deze mooie kerk, met een uitstekende akoestiek, ligt eveneens in de Bomenbuurt, een paar straten van de Eikstraat verwijderd. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Lestijden

De lessen worden in de regel wekelijks gegeven, en duren een half of een heel uur, afhankelijk van het niveau van de leerling.

 

 

 


Design by camagrafica.exto.nl